Zakelijk

Jij als werkgever bent verplicht werkschoenen aan te schaffen voor werknemers wie op de loonlijst staan om te voldoen aan de wettelijke veiligheid eisen. Werkschoenen zijn een essentieel onderdeel van de veiligheidsuitrusting welke bij intensief gebruik, gemiddeld om de 6 maanden worden vervangen.

Wanneer er werkschoenen worden aangeschaft kan de BTW worden terug gevorderd middels de factuur die wij versturen. Daarnaast is er nog een belastingvoordeel.
Onze schoenen vallen binnen het WKR ( Werkkostenregeling ). Wanneer een paar schoenen aan een werknemer wordt verstrekt, valt dit in de nihil waardering. Dit wordt dus gewaardeerd als €0,00. Deze waarderingen gaan niet ten koste van de vrije ruimte.

Waarom kiezen voor werkschoenendirect.nl

Werkschoenendirect.nl biedt een uniek concept dat voor zowel jou, als werkgever, als werknemer voordelig werkt. Zie hieronder de voordelen van het concept:

  • Geen lijsten met schoenmaten meer, welke moeten worden ingevuld door het personeel
  • Het scheelt veel tijd
  • Je weet als werkgever precies waar je financieel aan toe bent
  • Gemakkelijk te bestellen
  • Levering aan huis of bedrijf

Spreken bovenstaande punten jou aan?
Dan is dit het concept voor jou! Neem contact op via info@werkschoenendirect.nl met als onderwerp ‘ Zakelijke oplossing ‘ om hier informatie over te ontvangen.

Naast ons concept kunnen wij uiteraard ook een offerte op maat maken voor al het personeel van het gehele bedrijf.