Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Geen antwoord gevonden? Stuur een bericht.

Wat betekenen de S-classificaties?

Deze classificaties duiden de veiligheidsnormen waar werkschoenen wettelijk aan moeten voldoen. Elke veiligheidsschoen is gecertificeerd en onderverdeeld in meerdere S-nummers. Bekijk S-classificaties voor meer informatie.

Welke schoen is geschikt voor mijn werk of branche?

Weet je niet welke veiligheidsklasse jij nodig hebt? In veel gevallen kan je een S3 werkschoen pakken. Deze biedt maximale veiligheid welke geschikt is voor nagenoeg elke branche. Wil je het zeker weten of je de juiste hebt of heb je toch liever een andere schoen welke je op het oog hebt? Kijk dan bij de S-Classificaties en wetgeving omtrent werkschoenen welke items het best bij jouw werkzaamheden aansluit.

Wat is de levertijd?

De levertijd is gemiddeld binnen 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van betaling. 
Wij begrijpen heel goed dat je zo snel mogelijk de schoenen wil ontvangen na de bestelling. Vandaar dat wij ons uiterste best doen om de werkschoenen zo snel en veilig mogelijk te verzenden. Kijk bij verzending & bezorgen voor meer informatie.

Kan ik de schoenen ook zakelijk aanschaffen?

Dat kan zeker! Alle prijzen die online vermeld staan zijn inclusief 21% BTW. Wanneer er online schoenen worden besteld, kan dit door middel van een factuur terug worden gevorderd. Wil je meerdere schoenen in 1 keer bestellen voor het gehele bedrijf? Ga naar de zakelijke pagina voor meer informatie.

Kan ik schoenen retour sturen?

We hopen natuurlijk dat je blij bent met de aangeschafte items. Toch niet helemaal tevreden? Geen enkel probleem, je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst de goederen te retourneren. Wij zien de producten graag in dezelfde staat retour als dat het bij ons de deur uit is gegaan. Zie het retourbeleid voor alle informatie.

Welke schoenmerken leveren jullie?

Wij werken met de beste merken die de werkschoenen wereld kent. Wij leveren nagenoeg alle bekende schoenmerken die aan de eisen van de Nederlandse wetgeving voldoen. Alle schoenen in onze online shop zijn direct leverbaar. Naast onze online shop hebben wij ook schoenen die wij op bestelling kunnen leveren vanaf de leverancier. Staat jou merk niet in de online shop? Vraag naar de mogelijkheden via onze contact pagina. We kijken graag met je mee!