Verzending & bezorging

De bestelde items worden verzonden wanneer de bankoverschrijving is verwerkt. Dit is afhankelijk van de geselecteerde bank.

Gemiddeld worden de producten na de betalingsverwerking, binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd op het aangegeven adres.

Om de levertijd te beperken raden wij aan gebruik te maken van IDEAL.

Het kan soms zijn dat bepaalde schoenen een langere levertijd hebben doordat de fabrikant wil garanderen dat de producten volledig aan de veiligheidseisen voldoen. Dit uiteraard voor je eigen veiligheid.

Indien er een verkeerd adres is opgegeven, kan dit nog worden gewijzigd voordat het pakket is verzonden.

Kom je er niet uit? Stuur een mail naar info@werkschoenendirect.nl zodat wij de aanpassing door kunnen voeren.

Klimaatneutraal verstuurd via DHL Parcel  

De bestellingen van werkschoenendirect.nl worden klimaatneutraal verzonden via DHL Parcel. DHL werkt namelijk hard aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. Bijvoorbeeld door duurzaam te bouwen, groot materiaal te laten rijden op HVO100 diesel en het elektrisch wagenpark steeds verder uit te breiden. In 2025 bezorgt DHL de laatste kilometers naar de consuments zelfs volledig emissievrij. Het uiteindelijke doel: in 2050 heeft DHL wereldwijd de uitstoot teruggebracht naar nul.

De CO2 die we nog wel uitstoten, compenseren we samen. DHL betaalt een deel van de compensatiekosten, maar ook wij van werkschoenendirect.nl. De opbrengst investeert DHL in gecertificeerde Gold Standard-projecten in ontwikkelingslanden. Overigens wordt daar niet alleen de uitstoot gecompenseerd, maar wordt er ook een bijdrage geleverd aan het bevorderen van de economie. Daarnaast doet DHL als enige vervoerder er een schepje bovenop, en compenseert zendingen binnen de Benelux óók via Land Life Company. Door te investeren in grootschalige herbebossingsprojecten herstellen we samen belangrijke ecosystemen, bevorderen we de biodiverstiteit én bieden we lokale gemeenschappen sociale en economische voordelen.